Jak przygotować marynatę do mięsa

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wieprzowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 05.11.2010 / 14:40
  • Odsłony: 136 800
  • Ocena: 4.88
  • Głosy: 8
  •  
Smacznego_pl
Ekspert

Poradnik dodany przez:

Smacznego_pl

Do poradnika jak przygotować marynatę do mięsa przypisano następujące tagi:

Bardzo prosty sposób na zrobienie marynaty do karkówki. Dlaczego warto używać marynat do mięs? Po prostu zamarynowane mięso po usmażeniu smakuje lepiej.

  • SKŁADNIKI

  • Ocet winny - 50 ml
  • Oliwa z oliwek - trochę
  • Piwo - 1 mała butelka
  • Cebula - 1 sztuka
  • Papryka czerwona
  • Zioła prowansalskie
  • Pieprz i sól

Kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować marynatę do mięsa skomentowało 2 osób.

Pozostało 1500 znaków