Jak przygotować marynatę do mięsa

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak przygotować marynatę do mięsa dodał(a): Subskrybuj

Bardzo prosty sposób na zrobienie marynaty do karkówki. Dlaczego warto używać marynat do mięs? Po prostu zamarynowane mięso po usmażeniu smakuje lepiej.


odsłony: 118712 głosów: 8 kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina data dodania: 05-11-2010 14:40 ocena: 4.88
  • Ocet winny - 50 ml
  • Oliwa z oliwek - trochę
  • Piwo - 1 mała butelka
  • Cebula - 1 sztuka
  • Papryka czerwona
  • Zioła prowansalskie
  • Pieprz i sól

Komentarze do wideoporadnika Jak przygotować marynatę do mięsa: (2)

2010-11-12 12:35:09
Awatar
dobra marynata już się u mnie robi mięsko na obiad :D
(0) 
2010-11-08 14:04:02
Awatar
Dobra marynata i profesjonalny filmik. Warto tez podać jakie piwo powinno się używać, ponieważ nie każde się nadaje.
(0) 
Pokaż wszystkie komentarze