Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak usmażyć rybę - smażona flądra jak nad morzem

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ryby
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 04.08.2012 / 08:00
  • Odsłony: 51 044
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

Topor1789

Do poradnika jak usmażyć rybę - smażona flądra jak nad morzem przypisano następujące tagi:

Flądry to naprawdę dobre ryby, jednak mają trochę ości i może to odstrasza potencjalnych amatorów rybek. Świeże flądry pachną morzem, mają błyszczącą skórę i są miłe w dotyku, a skrzela mają jasnoczerwone. Kiedy już takie znajdziemy to trzeba je usmażyć tak, aby były chrupiące i aromatyczne ... jak nad morzem. Do autora zapraszam w "Będziesz potrzebować"

  • SKŁADNIKI

  • 4 świeże flądry po około 30 dag każda
  • Cytryna
  • 3 łyżki pszennej mąki
  • Sól
  • Świeżo zmielony czarny pieprz
  • 1/2 szklanki tłuszczu do smażenia
  • Wersja do druku:
  • http://www.mniammniam.com/Smazona_fladra_prawie_jak_nad_morzem-11070p.html

Kategoria: Ryby i owoce morza > Ryby

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak usmażyć rybę - smażona flądra jak nad morzem skomentowało 1 osób.

Pozostało 1500 znaków