Jak wysmażyć wołowinę i jaką wołowinę wybrać

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wołowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 25.10.2013 / 10:40
  • Odsłony: 11 559
  • Ocena: 3.00
  • Głosy: 2
  •  

Poradnik dodany przez:

uzytkownik08

W tym odcinku Jerzy Sobieniak pokazuje jak wybierać mięso wołowe, jaka jest różnica między mięsem świeżym a dojrzewającym, jak długo należy smażyć mięso i jaka jest różnica między duszeniem, smażeniem i pieczeniem. Do tego wszystkiego dowiecie się jak karmelizować cebulę i zobaczycie i poznacie wiele innych ciekawostek. Także w tym odcinku zobaczycie naprawdę ciekawe rzeczy na które serdecznie zaprasza Jerzy Sobieniak z 4Senses.TV

A mięso wołowe jest bardzo ciekawym tematem, tym bardziej, że w Polsce nadal mało jemy wołowiny co jest naprawdę smutne. Mówimy dzisiaj o wołowinie. Ale mówimy wszystko co potrzebne abyście wiedzieli jak przygotowywać mięso wołowe aby wyciągnąć z wołowiny to co najlepsze. Być może to własnie brak wiedzy powoduje fakt, że wołowinę w sklepie omijamy szerokim łukiem. Smażenie mięsa, duszenie mięsa, pieczenie mięsa plus kilkanaście innych porad i wskazówek w których także oczywiście zobaczycie jak wybierać mięso wołowe w sklepie powinny was przekonać do wołowiny. 

Kategoria: Dania mięsne > Wołowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak wysmażyć wołowinę i jaką wołowinę wybrać skomentowało 1 osób.

Pozostało 1500 znaków