Jak zrobić bitą śmietanę (chantilly cream)

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić bitą śmietanę (chantilly cream) dodał(a): Subskrybuj

Przygotujemy chantilly cream, czyli bitą śmietanę z odrobiną wanilii, co doda nam lepszego smaku. Przepis prosto z Francji.


odsłony: 77747 głosów: 14 kategoria: Ciasta i desery > Inne data dodania: 05-06-2011 14:00 ocena: 4.93
  • Cukier waniliowy
  • Pestki wanilii
  • (przepis na świeżą wanilię - poprzedni filmik)
  • Słodka i gęsta śmietanka

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić bitą śmietanę (chantilly cream): (8)

2012-10-11 19:19:31
Awatar
ale pyszna mniam !!
(0) 
2012-01-26 20:44:58
Awatar
h*** nic nie wyszło ochyda
(0) 
2012-01-14 14:17:21
Awatar
Napisz proszę jakiej dokładnie używasz śmietany ?
(0) 
2012-09-19 13:30:26
Awatar
30% śmietany, znajdziesz w każdym sklepi, 18% jest za słaba
(0) 
2011-07-06 02:16:30
Awatar
Evil98

dla mnie ogi mógłby słodzić herbatę , gościu nie dość że ma talent to jeszcze przyjemnie gada. ;)
(2) 
2011-06-30 23:36:41
Awatar
Cukier Wanilinowy a nie waniliowy :D 5/5
(0) 
2011-06-11 07:25:41
Awatar
Mam pytanko:
Czy jest jakaś zależność pomiędzy ilością cukru waniliowego a śmietanką??

Pozdrawiam!
(0) 
2011-06-06 07:59:03
Awatar
haha ale ty sie tym podniecasz xD
NO ALE MASZ 5/5
(0) 
Pokaż wszystkie komentarze