Jak zrobić boczniaki na dwa sposoby #2

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić boczniaki na dwa sposoby #2 dodał(a): Subskrybuj

W drugiej części filmu o boczniakach kończymy duszenie boczniaków i bierzemy te największe aby usmażyć je w panierce. Otrzymamy wspaniałe kotlety grzybowe.


odsłony: 49535 głosów: 1 kategoria: Kulinaria > Grzyby data dodania: 28-08-2010 08:55 ocena: 5.00
  • Boczniaki
  • Sól i pieprz
  • Jajko
  • Bułka tarta

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić boczniaki na dwa sposoby #2: (2)

2011-02-06 22:31:21
Awatar
podobnie do schabowych tylko takie miekkie polecam pyszniutkie !
(0) 
2010-09-02 16:00:27
Awatar
Nigdy nie jadłam boczniaków, ciekawe jak smakują?
(0) 
2012-03-20 01:35:47
Awatar
Polecam smażone, pyszne, duszonych jeszcze nie robiłam, ale na pewno spróbuję :)
(0) 
Pokaż wszystkie komentarze