Jak zrobić Chili Con Carne #2

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić Chili Con Carne #2 dodał(a): Subskrybuj

Chili Con Carne to stara, teksańska potrawa znana też jako "Teksańska Masakra". Chili Con Carne to dobrze znana nazwa i warto nauczyć się przepisu na to ostre danie. Zaserwuj ten specjał kuchni teksańskiej. Podajemy go z frytkami lub ryżem.


odsłony: 66309 głosów: 15 kategoria: Kulinaria > Dania specjalne data dodania: 01-09-2009 12:30 ocena: 4.80
  • Mięso mielone wołowe
  • Kolendra
  • Pomidory
  • Czerwona fasola
  • Cebula
  • Chili
  • Przecier pomidorowy
  • Imbir, czosnek, przyprawy
  • Oliwa
  • * Podajemy z frytkami lub ryżem

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić Chili Con Carne #2: (5)

2011-04-13 16:31:17
Awatar
LukasSmall ma oczywista racje z tego wzgledu,ze chilli con carne pasuje do absolutnie wszystkiego(w granicach rozsadku).Hmmm...czemu napisales ,,teksanska,, ?Nigdy nie slyszalam o,,teksanskiej masakrze,, wiec podejrzewam ze to piekna literacka fikcja.Ale przepis cokolwiek bardzo smaczny. :D
(0) 
2010-01-30 18:43:49
Awatar
z frytkami wogule by nie pasowalo ale fajne 5/5
(0) 
2009-09-12 19:30:53
Awatar
Ziomuś to jest fantastyczne! Strasznie zgłodniałem :) 5/5
(0) 
2009-09-02 20:53:56
Awatar
lukas czlowiek nie swinia wszystko zerzre ;p
(0) 
2009-09-01 12:46:51
Awatar
a zapomniałem w tamtym ostatnim się spytać czy na pewno trzeba dodać ziarenka czosnku a nie czasem ząbki bo to jest trochę różnica w smaku, :D
a podać ten sos możemy z prawie wszystkim z czym mamy ochotę np. chleb, nachos, makaron, kaszą kto z czym chce to zje :D
(0) 
Pokaż wszystkie komentarze