Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić Chili Con Carne #2

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Dania specjalne
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 01.09.2009 / 12:30
  • Odsłony: 67 151
  • Ocena: 4.80
  • Głosy: 15
  •  

Poradnik dodany przez:

Tudor

Do poradnika jak zrobić chili con carne #2 przypisano następujące tagi:

Chili Con Carne to stara, teksańska potrawa znana też jako "Teksańska Masakra". Chili Con Carne to dobrze znana nazwa i warto nauczyć się przepisu na to ostre danie. Zaserwuj ten specjał kuchni teksańskiej. Podajemy go z frytkami lub ryżem.

  • SKŁADNIKI

  • Mięso mielone wołowe
  • Kolendra
  • Pomidory
  • Czerwona fasola
  • Cebula
  • Chili
  • Przecier pomidorowy
  • Imbir, czosnek, przyprawy
  • Oliwa
  • * Podajemy z frytkami lub ryżem

Kategoria: Dania specjalne

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić Chili Con Carne #2 skomentowało 6 osób.

Pozostało 1500 znaków