Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić chrupiącą panierkę

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Inne
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 22.07.2011 / 12:00
  • Odsłony: 125 110
  • Ocena: 4.74
  • Głosy: 23
  •  
ogi100
Ekspert

Poradnik dodany przez:

ogi100

Do poradnika jak zrobić chrupiącą panierkę przypisano następujące tagi:

Dziś pokażę wam jak przygotować chrupiąca panierkę do mięs i ryb. Przygotowanie takiej panierki zajmuje trochę czasu i nie jest łatwe, jednak oszczędność jest ogromna. Paczka panierki kosztuje około 5 zł, a ja za 5 zł zrobię 10 takich paczek. Dlatego warto wykonać większą ilość panierki, wsadzić do lodówki i mieć na dłuższy czas.

  • SKŁADNIKI

  • Mąka
  • Suszone drożdże
  • Cukier
  • Sól
  • Mąka kukurydziana
  • (lub ziemniaczana)
  • Przyprawa curry
  • Pieprz
  • Słodka papryka
  • Jajko
  • Olej

Kategoria: Inne

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić chrupiącą panierkę skomentowało 10 osób.

Pozostało 1500 znaków