Jak zrobić chrupiącą panierkę

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić chrupiącą panierkę dodał(a): Subskrybuj

Dziś pokażę wam jak przygotować chrupiąca panierkę do mięs i ryb. Przygotowanie takiej panierki zajmuje trochę czasu i nie jest łatwe, jednak oszczędność jest ogromna. Paczka panierki kosztuje około 5 zł, a ja za 5 zł zrobię 10 takich paczek. Dlatego warto wykonać większą ilość panierki, wsadzić do lodówki i mieć na dłuższy czas.


odsłony: 122383 głosów: 23 kategoria: Kulinaria > Inne data dodania: 22-07-2011 12:00 ocena: 4.74
  • Mąka
  • Suszone drożdże
  • Cukier
  • Sól
  • Mąka kukurydziana
  • (lub ziemniaczana)
  • Przyprawa curry
  • Pieprz
  • Słodka papryka
  • Jajko
  • Olej

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić chrupiącą panierkę: (9)

2012-01-21 21:23:31
Awatar
w Uk mieszkasz ? bo poznaje angielskie drozdze oraz ich "architekturke" :P
(0) 
2012-01-09 11:22:06
Awatar
jesteś geniuszem ! ;]
(0) 
2012-01-02 18:33:34
Awatar
jak długo robi się to panierkę ??
(0) 
2011-12-31 19:51:24
Awatar
Super :)
Przydała mi sie ta panierka do wielu dań
5/5 :)
(0) 
2011-07-28 21:36:02
Awatar
Zgłodniałem idę coś zjeść ;)
(0) 
2011-07-25 15:35:44
Awatar
film ok...ale zdecyduj się czy to jest trudne czy nie bo się mieszasz w zeznaniach;p
(1) 
2011-08-30 19:53:36
Awatar
No bo jest to dosyć trudne... ale nie tak trudne jakby sie wydawało :D
(0) 
2011-07-24 22:37:58
Awatar
Dobry filmik, Dzięki!
(0) 
2011-07-23 10:57:51
Awatar
mikser w ręku, miarka w oku :D
(1) 
2011-07-21 20:52:54
Awatar
Dzięki wielkie!
(0) 
Pokaż wszystkie komentarze