Jak zrobić ciasto drożdżowe z kruszonką w wersji Lean

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić ciasto drożdżowe z kruszonką w wersji Lean dodał(a): Subskrybuj

Kolejna produkcja, tym razem pokazująca jak łatwo jest zrobić ciasto drożdżowe. Nie trzeba go przy tym zagniatać ciasta przez dwie godziny i czekać aż wyrośnie przez 4 godziny. Świetne ciasto w szybki i sprawny sposób. W następnym filmie zobaczycie jak zrobić kruszonkę do ciasta drożdżowego (szczegółowy opis)


odsłony: 114783 głosów: 15 kategoria: Ciasta i desery > Ciasta i torty data dodania: 16-08-2009 11:45 ocena: 4.27
  • - 500g mąki tortowej typ 450
  • - Pół szklanki cukru
  • - 5dkg drożdży
  • - 4/5 szklanki ciepłego mleka
  • - Jajko
  • - Margarynę w kostce do posmarowania blachy
  • - Nóż
  • - Drewniana łyżka
  • - Miska
  • - Szklanka
  • - Miarka

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić ciasto drożdżowe z kruszonką w wersji Lean: (11)

2010-10-22 20:11:15
Awatar
filmik amatorski, ale super i przepis też świetny.
(0) 
2010-08-05 19:29:23
Awatar
uwielbiam to ciasto mniam:)
(0) 
2010-06-29 07:52:40
Awatar
doskonale i profesjonalnie wszystko ok ciasto dobre w smaku naprawde polecam 6/5
(0) 
2009-12-01 09:59:35
Awatar
Ciasto jest pyszne. naprwade polecam. wiecej takich przepisow.
(0) 
2009-11-23 12:34:00
Awatar
Dobry jesteś
muszę to zrobić;
(0) 
2009-11-21 18:59:34
Awatar
(0) 
2009-10-30 18:22:52
Awatar
ja wlasnie czekam az sie upiezce ;p
(0) 
2009-08-18 22:22:17
Awatar
ok ciasto wypróbowałem, fajnie gadasz 5/5
(1) 
2009-08-16 18:46:42
Awatar
trochę inaczej robię z babcią... bo Ona dodaje więcej jajek... do kruszonki tez dodaje żółtko
(0) 
poprzednie
12następne
Pokaż wszystkie komentarze