Jak zrobić cukinię w panierce

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić cukinię w panierce dodał(a): Subskrybuj

Przepis na smażoną cukinię w złocistej panierce. Cukinia po usmażeniu w środku będzie miękka i soczysta. W taki sam sposób możemy usmażyć kabaczka. Takie danie to świetny dodatek do obiadu lub do różnych sałatek i surówek.


odsłony: 40413 głosów: 8 kategoria: Kulinaria > Warzywa i owoce data dodania: 10-08-2010 16:00 ocena: 3.88
  • Cukinia
  • Sól i pieprz
  • Czosnek mielony
  • Jajka
  • Bułka tarta
  • Olej

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić cukinię w panierce: (3)

2013-08-08 23:41:08
Awatar
Cukinia i kabaczek to to samo. Ja plastry obtaczam mąką następnie jajko i bułka tarta, smażę na bardzo małym ogniu,ważywo nie lubi wysokiej temperatury i staje się twarde.
(0) 
2011-03-24 22:02:33
Awatar
ja kroje w cieknkie plasterki takie 5 mm to max i tak samo panieruje i smaze wtedy sa takie miekkie pyszne ogolnie polecam
(0) 
2010-08-11 15:43:04
Awatar
Proste ale dobre. chociaż zdecydowanie wolę kabaczka niż cukinię
(-1) 
Pokaż wszystkie komentarze