Jak zrobić danie orientalne - wołowina po Syczuańsku

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić danie orientalne - wołowina po Syczuańsku dodał(a): Subskrybuj

Jednym z bardzo dobrych dań orientalnych jest wołowina po syczuańsku. Danie to podajemy z ryżem i przygotowujemy je na woku. Kuchnia orientalna w Twoim domu.


odsłony: 5415 głosów: 0 kategoria: Dania mięsne > Wołowina data dodania: 29-08-2012 15:30 ocena: 0.00
  • 500 g wołowiny
  • 1 średnia cebula (160 g)
  • 1 średnia marchew
  • 3 łyżki sosu sojowego jasnego
  • 3 łyżki półwytrawnego sherry
  • 2 łyżki sosu ostrygowego
  • 1/4 łyżeczki pieprzu cayenne
  • 3 łyżki oleju roślinnego
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka korzenia imbiru

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić danie orientalne - wołowina po Syczuańsku: (0)

Bądź pierwszą osobą, która napisze komentarz!