Jak zrobić gulasz po polsku

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić gulasz po polsku dodał(a): Subskrybuj

Gulasz po polsku to popularne danie, które można zrobić na wiele sposobów. Jednak żaden gulasz nie obejdzie się bez dobrego mięsa np. karkówki, którą należy pokroić w grubą kostkę. Gulasz najlepiej smakuje z ziemniakami lub świeżą bułeczką.


odsłony: 81417 głosów: 3 kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina data dodania: 03-11-2009 10:12 ocena: 3.00
  • 500 g mięsa wieprzowego np. karkówki
  • 2 średniej wielkości cebule (150 g)
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 łyżki mąki
  • 2 mini kostki paprykowe
  • 1 kostka do mięs pieczeniowa KNORR
  • 2 liście laurowe
  • 2 ziarnka pieprzu
  • Tłuszcz roślinny do smażenia

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić gulasz po polsku: (2)

2011-01-23 19:28:34
Awatar
Ten gulasz jest przepyszczy !!!
Daje 5/5 !
(1) 
2010-11-17 17:54:21
Awatar
Ja lubię mięso pokrojone w drobną kostkę. A i mała rada: NIE kupujcie już gotowego miesa na gulasz. Lepiej kupić kawał mięsa i samemu kroić. Te gotowce to gorsza kategoria mięsa
(0) 
Pokaż wszystkie komentarze