Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić gulasz po polsku

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wieprzowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 03.11.2009 / 10:12
  • Odsłony: 83 106
  • Ocena: 3.00
  • Głosy: 3
  •  

Poradnik dodany przez:

Knorr

Do poradnika jak zrobić gulasz po polsku przypisano następujące tagi:

Gulasz po polsku to popularne danie, które można zrobić na wiele sposobów. Jednak żaden gulasz nie obejdzie się bez dobrego mięsa np. karkówki, którą należy pokroić w grubą kostkę. Gulasz najlepiej smakuje z ziemniakami lub świeżą bułeczką.

  • SKŁADNIKI

  • 500 g mięsa wieprzowego np. karkówki
  • 2 średniej wielkości cebule (150 g)
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 łyżki mąki
  • 2 mini kostki paprykowe
  • 1 kostka do mięs pieczeniowa KNORR
  • 2 liście laurowe
  • 2 ziarnka pieprzu
  • Tłuszcz roślinny do smażenia

Kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić gulasz po polsku skomentowało 2 osób.

Pozostało 1500 znaków