Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić kruszonkę do ciasta drożdżowego

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ciasta i torty
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 16.08.2009 / 12:30
  • Odsłony: 219 708
  • Ocena: 4.50
  • Głosy: 14
  •  

Poradnik dodany przez:

Tudor

Do poradnika jak zrobić kruszonkę do ciasta drożdżowego przypisano następujące tagi:

Ponieważ w filmie o pieczeniu ciasta drożdżowego mocno przyciąłem część dotyczącą kruszonki, tutaj przedstawiam ją bardziej szczegółowo. Kruszonka do ciasta drożdżowego.

  • SKŁADNIKI

  • Na kruszonkę do pokrycia blachy 25x40cm
  • - 1/4 kostki margaryny czyli 62,5g
  • - 150g mąki
  • - 100g cukru

Kategoria: Ciasta i desery > Ciasta i torty

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić kruszonkę do ciasta drożdżowego skomentowało 7 osób.

Pozostało 1500 znaków