Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić kurczaka po japońsku - Tori Karaage

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Drób
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 24.04.2009 / 13:00
  • Odsłony: 84 613
  • Ocena: 4.67
  • Głosy: 15
  •  
smakiswiata
Ekspert

Poradnik dodany przez:

smakiswiata

Do poradnika jak zrobić kurczaka po japońsku - tori karaage przypisano następujące tagi:

Tori Karaage, czyli kurczak po japońsku smażony na głębokim oleju. Bardzo łatwe i dobre japońskie danie. Najlepiej podawać z ryżem. Orientalny smak który można samemu osiągnąć.

  • SKŁADNIKI

  • Filety z kurczaka,
  • Czosnek, olej, mąka, pieprz
  • Białe wino
  • Japoński sos sojowy
  • Dwa jajka

Kategoria: Dania mięsne > Drób

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić kurczaka po japońsku - Tori Karaage skomentowało 12 osób.

Pozostało 1500 znaków