Jak zrobić pasztet domowy

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić pasztet domowy dodał(a): Subskrybuj

Takiego pasztetu nie uświadczysz w żadnym sklepie. 3 rodzaje mięsa z warzywami i przyprawami przerobione na pasztet, który po upieczeniu można zjeść na ciepło jak i na zimno.


odsłony: 56301 głosów: 7 kategoria: Kulinaria > Dania specjalne data dodania: 03-09-2011 20:00 ocena: 4.86
  • Mięso drobiowe
  • Mięso indycze
  • Łopatka
  • Wątróbka
  • Boczek
  • Seler
  • Marchewka
  • Cebula
  • Ziele angielskie
  • Liść bobkowy
  • Pieprz i sól

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić pasztet domowy: (0)

Bądź pierwszą osobą, która napisze komentarz!