Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić pstrąga z masełkiem

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ryby
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 25.11.2011 / 15:38
  • Odsłony: 73 708
  • Ocena: 4.14
  • Głosy: 7
  •  
ogi100
Ekspert

Poradnik dodany przez:

ogi100

Do poradnika jak zrobić pstrąga z masełkiem przypisano następujące tagi:

Przepis na pysznego pstrąga z dodatkiem masełka i ziemniaczków. Pstrąg już w sam sobie jest świetnie smakującą rybą, ale jednak ma trochę suche mięso. Dlatego specjalnie przygotowane masełko doda mu jeszcze lepszego smaku.

  • SKŁADNIKI

  • Filet z pstrąga
  • * Masełko:
  • 3 łyżki masła
  • 1 ząbek czosnku
  • 1/4 skórki z cytryny
  • 1/4 papryki czerwonej
  • 50 gram krewetek
  • Szczypta soli
  • Szczypta pieprzu
  • * Dodatki:
  • Ziemniaki
  • Masło
  • Szczypiorek
  • Cytryna
  • Krewetki
  • * http://www.facebook.com/kochamgotowac

Kategoria: Ryby i owoce morza > Ryby

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić pstrąga z masełkiem skomentowało 5 osób.

Pozostało 1500 znaków