Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić pulpety z indyka z ryżem i pieczarkami

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Drób
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 04.10.2013 / 12:30
  • Odsłony: 4 939
  • Ocena: 4.00
  • Głosy: 1
  •  

Poradnik dodany przez:

Mceno00

Pulpety z indyka z ryżem i pieczarkami to jedno z moich ulubionych dań, dlatego wpadłam na pomysł, aby podzielić się z Wami tym wspaniałym przepisem. Danie jest bardzo proste do przyrządzenia, a zaraz bardzo smaczne. Przepis na pulpety z dodatkiem ryżu stosuję od dawna i szczerze mówiąc nigdy się na nim nie zawiodłam. Cała moja rodzina uwielbia pulpety z pieczarkami, więc gorąco Wam polecam wypróbować ten przepis. Takie danie z indyka jest bardzo sycące i zdrowe, bo jak wiadomo, indyki są najbardziej odporne na wszelkie modyfikacje genetyczne. Pulpety, które podaję w sosie, idealnie smakują z ryżem, jednak bez problemu można zastosować inne dodatki, takie jak ziemniaki lub kasza. Taki przepis na smaczne danie za pewne wywoła furorę w Waszych domach i gwarantuję, że nie raz powrócicie do tej receptury. Warto też zauważyć, że pulpety z indyka w sosie nadają się na codzienny obiad, a także na przyjęcie, gdzie potrawy muszą być bardziej wyszukany. To wszystko czyni te danie uniwersalnym. A jak smakuje? Sami się przekonajcie.

  • SKŁADNIKI

  • Mięso mielone indycze
  • Pieczarki
  • Ryż
  • Cebulka
  • Szczypior
  • Olej
  • Sól
  • Pieprz
  • Czosnek

Kategoria: Dania mięsne > Drób

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić pulpety z indyka z ryżem i pieczarkami skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków