Jak zrobić Sos Boloński (Ragu alla Bolognese )

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Sosy
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 12.09.2011 / 14:00
  • Odsłony: 51 877
  • Ocena: 4.36
  • Głosy: 14
  •  
ogi100
Ekspert

Poradnik dodany przez:

ogi100

Do poradnika jak zrobić sos boloński (ragu alla bolognese ) przypisano następujące tagi:

Przepis na tradycyjnie wykonywany, włoski sos używany przede wszystkim do makaronów i lazanii. Sos Boloński, bo o nim mowa, to sos mięsny, który znany jest także jako "Ragu" lub "Ragu alla Bolognese"

  • SKŁADNIKI

  • Mięso wołowe mielone
  • Selen naciowy
  • Cebula
  • Marchewka
  • Pomidory
  • Czosnek
  • Oregano
  • Pieprz
  • Liście laurowe
  • Sól

Kategoria: Sosy

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić Sos Boloński (Ragu alla Bolognese ) skomentowało 1 osób.

Pozostało 1500 znaków