Jak zrobić sos tatarski

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić sos tatarski dodał(a): Subskrybuj

W dzisiejszym odcinku przedstawiam sposób przyrządzenia sosu tatarskiego. Wytwarzany jest na bazie majonezu i może być z powodzeniem podawany do wędlin, zimnego mięsa, gotowanych jaj, ryb, owoców morza, czy frytek. Życzymy smacznego


odsłony: 80637 głosów: 7 kategoria: Kulinaria > Sosy data dodania: 12-08-2010 12:00 ocena: 4.86
  • 1. Trzy ogórki konserwowe
  • 2. Dwie łyżki kaparów
  • 3. Pieczarki konserwowe (15 sztuk)
  • 4. Dwie łyżki majonezu

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić sos tatarski: (2)

2011-08-14 19:47:38
Awatar
(0) 
2010-08-20 12:23:00
Awatar
Uwielbiam sos czosnkowy, w szczególności ten przygotowywany przez mojego dziadka. On dodaje jeszcze jogurt naturalny i koperek ale nie ma w nim kaparów.
(0) 
Pokaż wszystkie komentarze

Podobne filmy

Najnowsze filmy