Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić surówkę z kapusty pekińskiej

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Sałatki i surówki
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 26.09.2013 / 18:54
  • Odsłony: 24 464
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

okleaya

Do poradnika jak zrobić surówkę z kapusty pekińskiej przypisano następujące tagi:

Dziś zaproponuję Wam przepyszną surówkę z kapusty pekińskiej. Jest to wspaniały, a przede wszystkim uniwersalny dodatek do każdego dania obiadowego i nie tylko. Można ją potraktować jako drugie śniadanie lub wieczorną przekąskę. To co cechuje surówkę z kapusty pekińskiej i marchwi to lekkość i przepyszny smak. Kapusta pekińska z marchwią to bardzo szybki przepis, a co najważniejsze nieskomplikowany, czyli krótko mówiąc, najlepsza propozycja dla osób nie obytych z kuchnią. Ja ten dodatek preferuje do kotletów z piersi kurczaka, pieczonej i smażonej karkówki, ale tak jak wspominałam, z każdym daniem bardzo dobrze się komponuje co czyni ją uniwersalną. Taka surówka błyskawiczna zajmuje mi maksymalnie 10 minut roboty, jednak dla bezpieczeństwa podaję, że czas przygotowania to pół godziny. Z reszta sami się przekonacie, że te 30 minut jest dość mocno przesadzone. Właśnie dlatego lubię ten przepis na surówkę i Wam również go polecam. Koniecznie zobaczcie en poradnik, a dowiecie się jak zrobić surówkę z kapusty pekińskiej.

  • SKŁADNIKI

  • 1/2 kapusty pekińskiej
  • 1 marchewka
  • 1 por
  • 1-2 ząbki czosnku
  • 5 łyżek jogurtu naturalnego gęstego
  • 2 łyżki majonezu
  • sól

Kategoria: Sałatki i surówki

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić surówkę z kapusty pekińskiej skomentowało 1 osób.

Pozostało 1500 znaków