Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić Tiramisu - przepis z restauracji

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ciasta i torty
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 29.07.2010 / 10:46
  • Odsłony: 317 313
  • Ocena: 4.81
  • Głosy: 32
  •  
Impresja
Ekspert

Poradnik dodany przez:

Impresja

Do poradnika jak zrobić tiramisu - przepis z restauracji przypisano następujące tagi:

W kolejnym poradniku eksperckiego poradnika z udziałem Michała Maciejczyka, szefa kuchni w restauracji Impresja, upieczemy pyszne ciasto tiramisu. Delikatny krem tego ciasta skrywa pyszne biszkopty nasączone mocną kawą oraz alkoholem.

  • SKŁADNIKI

  • - 300 ml rozpuszczonej kawy
  • - Serek mascarpone
  • - 0,5 l śmietanki 36%
  • - Likier pomarańczowy lub brandy
  • - 3 jajka
  • - Cukier puder
  • - Biszkopty
  • - Czekolada rozpuszczalna

Kategoria: Ciasta i desery > Ciasta i torty

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić Tiramisu - przepis z restauracji skomentowało 16 osób.

Pozostało 1500 znaków
Zobacz więcej komentarzy