Jak zrobić tradycyjne domowe pączki wg przepisu mojej ...

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić tradycyjne domowe pączki wg przepisu mojej babci dodał(a): Subskrybuj

Poznaj przepis na pyszne i puszyste domowe pączki wg przepisu mojej babci. Ich smak przypomni Ci dzieciństwo. Apetyczne pączusie z marmoladą różaną.


odsłony: 49932 głosów: 22 kategoria: Ciasta i desery > Słodycze data dodania: 04-02-2012 17:00 ocena: 4.64
  • 8 żółtek
  • Pół szklanki oleju
  • Pół litra mleka
  • Pół kostki masła
  • Cukier
  • Sól
  • 10 dkg drożdży
  • Kilogram mąki
  • Rum lub koniak (kieliszek)
  • Olej
  • Różana marmolada
  • Cukier puder
  • Składniki znajdziesz także tutaj::
  • http://www.codogara.pl/3772/tradycyjne-paczki-wg-przepisu-mojej-babci-video

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić tradycyjne domowe pączki wg przepisu mojej babci: (6)

2013-02-07 15:03:36
Awatar
A co tu jest beznadzieja !!! Poprostu troche inaczej ,szybciej i napewno smacznie. Krytyka bez podstaw to poprostu zazdrosc i nieudolnosc krytykujacego , tyle
komentarza. pozdrowienia
(2) 
2012-08-26 16:03:12
Awatar
no cóż, trzeba zacząć dietę pączkową :) 5/5
(1) 
2012-02-13 19:50:31
Awatar
filmik mi się podobał i masz za to 5, ale widzę że kolega chyba nigdy nie sprubował jak smakuje prawdziwy pączek. PRAWDZIWE PĄCZKI ROBI SIĘ NA SMALCU, takim w kostkach. I na niczym innym na oleju tą w marketach robią żeby taniej wyniosło i smakują jak glina. Druga rzecz chodż mniej ważna jak smażymy pączki to wrzucać ziemniaka obranego wtedy on się pali anie pączki. Ale jak następnym razem będziesz robił pączki to na smalcu, myślę że znam się na tym trochę lepiej niż ty. To wszystko. Pozdrawiam
P.S.
Jak komuś się nie podoba że tyle kalorii moja rada, nie jeść tego.
(1) 
2012-02-14 16:24:37
Awatar
Witam, pączki mogę gorąco polecić, a co do smalcu to zapraszam do lektury artukuły na moim blogu, który towarzyszył temu filmikowi. POZDRAWIAM
(1) 
2012-02-10 18:32:02
Awatar
Wszystko ładnie ale tyle tłuszczu to strach jak dla mnie jeszcze olej słonecznikowy ale jeszcze masło drożdże to czeba rozetrzeć dobrze
(0) 
2012-02-05 10:06:02
Awatar
(1) 
2012-02-05 07:15:44
Awatar
świetny filmik
(1) 
Pokaż wszystkie komentarze