Jak zrobić wątróbkę drobiową z cebulką

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić wątróbkę drobiową z cebulką dodał(a): Subskrybuj

Za wątróbką nie każdy przepada, jednak dobrze przyrządzona zadowoli najbardziej wymagające podniebienia. Wątróbka drobiowa smażona z cebulką, to klasyczny sposób na przygotowanie wątróbki.


odsłony: 104082 głosów: 16 kategoria: Dania mięsne > Drób data dodania: 11-02-2012 15:23 ocena: 3.88
  • * 500g wątróbki drobiowej
  • * 1 duża cebula
  • * tłuszcz do smażenia
  • * 2 szczypty soli
  • * 4 łyżki mąki

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić wątróbkę drobiową z cebulką: (1)

2012-02-15 22:39:34
Awatar
A mój pomysł na taką wątróbkę, to:

kilka godzin przed podaniem doprawiam solą(można doprawiać i nie stwardnieje, ponieważ jest to wątróbka drobiowa), pieprzem, majerankiem, wegetą i pokrojoną cebulką aby także dodała smaku.
Reszta dokładnie tak jak Ty :)
(0) 
Pokaż wszystkie komentarze