Jak zrobić wigilijny filet z ryby

 

Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

  •  

raportuj

ulubione
Jak zrobić wigilijny filet z ryby dodał(a): Subskrybuj

Smażenie filetów z rybki w panierce to znany sposób na rybę. Aby urozmaicić sposób podania i przygotowania filetów, można zrobić filety zawijane. Takie danie na Wigilię można podać obok karpia, gdyż w wielu domach na stołach świątecznych mamy różne ryby smażone, nie tylko tradycyjnego karpia


odsłony: 5989 głosów: 0 kategoria: Kulinaria > Potrawy świąteczne data dodania: 21-12-2012 11:16 ocena: 0.00
  • filet z mintaja lub panga lub inna rybka bez kości
  • Papryka - półowka
  • Cebula
  • Pieczarki - 5 sztuk
  • Sól i pieprz
  • Do panierki:
  • - 1 jajko
  • - Bułka tarta
  • - Mąka

Komentarze do wideoporadnika Jak zrobić wigilijny filet z ryby: (0)

Bądź pierwszą osobą, która napisze komentarz!