Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić wigilijny filet z ryby

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Potrawy świąteczne
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 21.12.2012 / 11:16
  • Odsłony: 6 660
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

DDmami

Do poradnika jak zrobić wigilijny filet z ryby przypisano następujące tagi:

Smażenie filetów z rybki w panierce to znany sposób na rybę. Aby urozmaicić sposób podania i przygotowania filetów, można zrobić filety zawijane. Takie danie na Wigilię można podać obok karpia, gdyż w wielu domach na stołach świątecznych mamy różne ryby smażone, nie tylko tradycyjnego karpia

  • SKŁADNIKI

  • filet z mintaja lub panga lub inna rybka bez kości
  • Papryka - półowka
  • Cebula
  • Pieczarki - 5 sztuk
  • Sól i pieprz
  • Do panierki:
  • - 1 jajko
  • - Bułka tarta
  • - Mąka

Kategoria: Potrawy świąteczne

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić wigilijny filet z ryby skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków