Twoja przeglądarka nie obsługuje Adobe Flash Player
Zainstaluj go tutaj:

Jak zrobić zrazy wieprzowe

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wieprzowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 24.08.2012 / 18:30
  • Odsłony: 42 058
  • Ocena: 5.00
  • Głosy: 1
  •  

Poradnik dodany przez:

MarlenaDixi

Do poradnika jak zrobić zrazy wieprzowe przypisano następujące tagi:

Nasze polskie zrazy, których na obiad boi się robić wiele osób. Tak naprawdę jest to proste - zrazy tylko sprawiają wrażenie trudnych. Nasze przygotujemy z wieprzowiny, ponieważ jest ona dużo tańsza od wołowiny a smak zrazów wieprzowych jest także bardzo dobry. Link do kanału autorki znajdziecie pod opisem w "Będziesz potrzebować".

  • SKŁADNIKI

  • 4 kawałki szynki surowej
  • Boczek wędzony
  • Cebulka
  • Ogórki kiszone
  • Musztarda
  • Wykałaczki
  • Panierka:
  • Mąka i smażymy na rozgrzanym oleju
  • Woda w której gotujemy:
  • Liść laurowy
  • Ziele angielskie
  • Opcjonalnie:
  • Śliwki suszone
  • Link do autorki:
  • http://www.youtube.com/user/inezmj

Kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak zrobić zrazy wieprzowe skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków