5 sposobów na ... wykorzystanie zupek chińskich

Poradnik dodany przez: Spryciarze.pl
4688 0

Zupki chińskie są stare. I nie chodzi o to, że my działaliśmy na starych zupkach chińskich. Chodzi o to, że powstały one prawie 70 lat temu. Na początku swojej kariery były nowością i hitem technologii kulinarnej, co spowodowało, że w tamtych czasach zupki chińskie kosztowały bardzo gruby hajsik. Dziś jak wiadomo kupicie je za złotóweczkę (a czasem nawet trochę mniej) i to w każdym sklepie gdzie jest w sprzedaży jakieś jedzonko. A skoro zupki chińskie mają taką historię i ogólnie są popularne i lubiane (mimo to, że nie są zdrowe) to dziś właśnie cały odcinek poświęcony tym kulinarnym wytworom.

A będzie co oglądać. W dzisiejszym menu będzie gnocchi, coś co wszyscy lubią, czyli pizza na szybko oraz 3 inne, świetne i zaskakujące przepisy. Bo kto z was kiedyś widział np. pączki z zupki chińskiej? Brzmi dziwnie ale takie pączki są naprawdę wypasione. Zrobicie i sami się przekonacie. A idąc dalej, to przepis na pizzę jest także fantastyczny, bo nie wymaga robienia ciasta. Taka pizza na szybko dla każdego. A jeszcze jedno słowo tylko o gnocchi - jak już będziecie je robić to pamiętajcie aby ciasto miało odpowiednią konsystencję. Nie ma co się śpieszyć.

A poniżej jak zawsze cała lista pomysłów z tego odcinka wraz z tzw. czasówką:

PĄCZKI Z ZUPKI CHIŃSKIEJ 0:46

KOLOROWE GNIAZDKA 1:53

GNOCCHI Z ZUPKI CHIŃSKIEJ 2:53

CHIŃSKA GRANOLA 3:46

PIZZA NA SZYBKO Z ZUPKI CHIŃSKIEJ 5:10

A jeszcze mamy mega konkurs - wygraj konsolę Playstation 4! Szczegóły tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=Dx1l8B3C-8A

Nie zapominajcie też o naszej mega rozbudowanej grupie Bejcownicy: https://www.facebook.com/groups/bejcownicy/

Do poradnika 5 sposobów na ... wykorzystanie zupek chińskich przypisano następujące tagi:

paczki dania specjalne gnocchi przepis na pizzę zupka chińska pizza na szybko

Skomentuj poradnik

Poradnik 5 sposobów na ... wykorzystanie zupek chińskich skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...