Jak mistrzowsko połączyć mięso mielone i ciasto francuskie

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wieprzowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 02.02.2018 / 17:00
  • Odsłony: 1 128
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

ugotowana

Do poradnika jak mistrzowsko połączyć mięso mielone i ciasto francuskie przypisano następujące tagi:

Szukasz pomysłu na przekąski na imprezę lub spotkanie z rodziną czy znajomymi? Interesują Cię przepisy na przekąski, które wykonasz szybko i na pewno się udadzą, zachwycając Gości smakiem i aromatem? Prezentujemy film, na którym znajdziesz przepis na danie z piekarnika, które rozpali zmysły wszystkich, którzy go spróbują. Jola pokazuje, w jaki sposób połączyć mięso mielone z ciastem francuskim, by zaspokoić podniebienia nawet najbardziej wymagających!
Wieprzowina to mięso, które stosunkowo często gości na stołach Polaków, warto więc wykorzystać ten przepis na niebanalne jej wykorzystanie. Opakowanie ciasta francuskiego, pół cebuli, odrobina przypraw, ser mozzarella, odpowiednie połączenie, trochę czasu i serca i to mamy pyszne danie z piekarnika! Gotowanie w domu wcale nie musi być ani czasochłonne ani kosztowne ani trudne. Dobrze jest czasem podjąć wysiłek oraz samodzielnie przyrządzić coś pysznego, by zaspokoić potrzeby żywieniowe domowników i wprowadzić miłą atmosferę. Ten przepis na przekąskęmożna także wykorzystać na randce, gdybyśmy chcieli przygotować coś we dwoje, co nie wymaga zbyt dużych umiejętności kulinarnych, jest syte i smaczne, a do tego świetnie komponuje się z lampką czerwonego wina. Ta przekąska dobrze sprawdzi się także jako lunch do pracy - dzięki wygodnej formie, w jakiej ją sporządzono, łatwo ją wpakować do pudełka na jedzenie i zjeść nawet na zimno. Dobrze przyprawione, aromatyczne mięso, otulone serem i słonym ciastem francuskim nie tylko zaspokoi nasz głód, ale także doda energii do walki z codziennymi wyzwaniami, jakie dotykają nas w pracy.

Tutaj przepis tekstowy: http://przepisyjoli.com/2018/01/blyskawiczna-przekaska-z-ciasta-francuskiego-i-mielonego-miesa/

Kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak mistrzowsko połączyć mięso mielone i ciasto francuskie skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków