Jak ozdabiać jedzenie - 5 genialnych sposobów

Poradnik dodany przez: SprytneBabki
3580 0

Cześć,

to znowu my, Sprytne Babki. Dziękujemy za cieple przyjęcie naszego kanału. Jesteście niesamowite! A my wciąż nie możemy uwierzyć w to, co się stało. Wielkie dzięki za motywację do działania. Pełne energii, którą nam dajecie mamy nadzieję, że sprostamy Waszym oczekiwaniom, a nasz kanał stanie się inspirującym miejscem dla każdej z Was. Jeśli rzucone w wir domowych obowiązków narzekacie na to, że Wasze posiłki nie wyglądają tak dobrze jak te z restauracji, to dziś opowiemy Wam o dekoracjach potraw (tzw. garnish), które zagwarantuje większości z nas opinię perfekcyjnej pani domu. Więc jeśli zastanawiasz się, jak przygotować wyjątkowe dania, to nasze dzisiejsze działania będą nie lada inspiracją.  Pokażemy Ci ciekawe dodatki do potraw, które sprawią, że nawet największy tadek-niejadek rzuci się na Wasze przepiękne barwne potrawy, które przez lata pozostaną w pamięci każdego, kto tylko miał okazję je obejrzeć.

 Oczywiście znamy znacznie więcej takich trików. Jeśli i Wy macie jakieś swoje ulubione dekoracje potraw, albo po prostu chcecie zobaczyć kolejne patenty ułatwiające życie nam, babkom to dajcie znać w komentarzach. Będziemy przeszczęśliwe jeśli dacie nam suba i opowiecie o Nas swoim znajomym. Spotykamy się już w przyszły poniedziałek o 18:00. Do zobaczenia!

SUBSKRYBUJ: http://sprytnebabki.pl/subskrybuj

AFTERSCENY: https://www.youtube.com/watch?v=XrswB4O0Ucg

FACEBOOK: http://facebook.com/sprytnebabki

SŁODKA OZDOBA 0:31

WINOGRONOWY JEŻ 1:21

RODZINNE BUŁECZKI 2:05

- ciasto drożdżowe: http://sprytnebabki.pl/resources/ep46/ciasto-drozdzowe.pdf

ELEGANCKIE SERKI 3:16

ŁABĘDZIE Z JAJ 3:52

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak ozdabiać jedzenie - 5 genialnych sposobów przypisano następujące tagi:

perfekcyjna pani domu dekoracje potraw garnish dodatki do potraw jak przygotować wyjątkowe dania

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak ozdabiać jedzenie - 5 genialnych sposobów skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...