Jak panierować kotleta

Poradnik dodany przez: Knorr
105884 4.2

Panierowanie kotletów schabowych, które często goszczą na naszych stołach. Schabowe przed smażeniem trzeba odpowiednio przygotować. Jednym ze sposobów jest ten, który zobaczycie w filmie.

Składniki:

  • Kotlety schabowe
  • Folia
  • Tłuczek
  • Sól i pieprz
  • Delikat KNORR
  • Mąka
  • Jajko
  • Bułka tarta

Do poradnika Jak panierować kotleta przypisano następujące tagi:

bułka schab kotlet schabowy panierka kotlety wieprzowina schabowe tarta panierowanie ubijanie kotleta chrupiąca panierować

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak panierować kotleta skomentowało 2 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...