Jak przetrwać zimę - przepisy na rozgrzewające napoje

Poradnik dodany przez: SprytneBabki 04 Jan, 2017 - Inne
3722 0

Siemanko! Witajcie w kolejnym odcinku „Sprytnych Babek”. Zima w pełni i nawet ubieranie się na cebulkę, czy rozgrzewające nauszniki nie zdziałają cudów. Po dłuższym spacerze zawsze zmarzniecie. Jeśli akurat nie macie w pobliżu wypasionej kawiarni, to wycieczkę możecie zakończyć racząc się którąś z zimowych napojów z nowowprowadzonego menu „Rozgrzewające napoje”. My jednak mamy dla Was coś jeszcze. Z okazji nowego tego jak jest zimno, pokażemy Wam wypasione napoje takie jak masala chai, kogel mogel, aksamitna czerwień, gorący ginger czy miętowa czekolada. Chcecie zobaczyć, jak je zrobić? Oglądajcie najnowszy odcinek „Sprytnych Babek”, w którym zobaczycie niesamowite sposoby na rozgrzewające napoje!!! ;)

A Wy znacie jakieś ciekawe pomysły na zimowe napoje? Podzielcie się nimi z nami w komentarzach oraz na grupie „Sprytne Babki”. Gdyby doskwierał Wam mróz to pamiętajcie, że zawsze możecie spróbować któregoś z naszych napojów, na przykład czekolady o smaku mięty, która pozwoli Wam się rozgrzać. Jeśli spodobał Wam się ten odcinek to nie zapomnijcie o dołączeniu do ogromnej rzeszy naszych subskrybentów. Nie zapomnijcie także o naszych afterkach. Wielkie dzięki za oglądanie naszego najnowszego odcinka i widzimy się już wkrótce - wrócimy do Was w przyszły poniedziałek o godzinie 18:00 z kolejnymi niesamowitymi patentami. Do zobaczenia już wkrótce!!! ;)

SUBSKRYBUJ: http://sprytnebabki.pl/subskrybuj

AFTERSCENY: https://youtu.be/lpo_0rH81XA

FACEBOOK: http://facebook.com/sprytnebabki

MIĘTOWA CZEKOLADA 0:30

GORĄCY GINGER 1:24

AKSAMITNA CZERWIEŃ 2:19

MASALA CHAI 3:36

ZIMOWY KOGEL-MOGEL 4:30

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak przetrwać zimę - przepisy na rozgrzewające napoje przypisano następujące tagi:

rozgrzewające napoje masala chai kogel mogel zimowe napoje czekolada o smaku mięty

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przetrwać zimę - przepisy na rozgrzewające napoje skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...