Jak przygotować bulion

Poradnik dodany przez: Knorr
35327 5

Często zastanawiamy się dlaczego nasz bulion, mimo trzymania się przepisu, nie jest tak aromatyczny i smaczny jak chcemy. Aby zrobić świetny bulion, wystarczy unikać kilku najczęściej występujących błędów kucharskich.

Składniki:

  • Mięso na bulion
  • Warzywa:
  • - marchewka
  • - pietruszka
  • - biała część pora
  • - cebula
  • - seler
  • Zioła:
  • - ziele angielskie
  • - liść laurowy
  • - czarny pieprz
  • - tymianek
  • Łupiny z cebuli
  • Bulionetka KNORR

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak przygotować bulion przypisano następujące tagi:

bulion zupa rosół zupę ugotować rosołu niedzielny zupy knorr

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować bulion skomentowało 2 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...