Jak przygotować Chinese Pepper Steak

Poradnik dodany przez: Darko73 14 Sep, 2014 - Wołowina
9087 0

Wołowina po chińsku, czyli kolejna propozycja zachęcająca do przerzucenia sie delikatnie ze znanej i lubianej wieprzowiny na mięso wołowe, które smaczniejsze i zdrowsze jest. Przepis na wołowinę w chińskiej wersji a raczej a la kuchnia chińska to strzał w dziesiątkę jeśli chodzi o smak wołowiny i to co można wydobyć z tego pysznego mięsa. Wołowina na ostro z dodatkami przypraw specjalnie dobranych to nie zwykły pomysł na przygotowanie mięsa. Danie specjalne, którego smak nie jest porównywalny z tym co mamy na co dzień na obiad. Wołowina po chińsku to mięsna uczta, która będzie konkurować z innymi mięsnymi daniami, które lubicie. Nie wstrzymujcie się, nie opierajcie, kupujcie potrzebne przyprawy i przekonajcie się, że dobrze dobrana przyprawa potrafi wyczarować super wołowinę. Przepisy z kuchni chińskiej warto znać i to jest jeden z nich. Rozsmakujcie się w wołowinie na ostro i przekonajcie się do tego mięsa. Wieprzowina niech nadal będzie u was podstawą ale więcej wołowiny niech pojawi się w waszym menu.

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak przygotować Chinese Pepper Steak przypisano następujące tagi:

wołowina kuchnia chińska wołowina przepisy przepis na wołowinę wołowina po chińsku wołowina na ostro

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować Chinese Pepper Steak skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...