Jak przygotować grillowane szparagi w boczku

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Potrawy z grilla
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 18.07.2010 / 09:00
  • Odsłony: 35 082
  • Ocena: 4.75
  • Głosy: 8
  •  
Kuchmistrz
Ekspert

Poradnik dodany przez:

Kuchmistrz

Do poradnika jak przygotować grillowane szparagi w boczku przypisano następujące tagi:

Upalne dni sprzyjają grillowaniu. Zaskocz swoich znajomych oryginalnym pomysłem i zaserwuj pyszne szparagi owinięte plastrami boczku. Ten niecodzienny posiłek pozostawi wiele smakowitych wspomnień wśród Twoich znajomych. Smacznego!

  • SKŁADNIKI

  • - Pęczek zielonych szparagów
  • - 10 plasterków boczku
  • - Oliwa z oliwek
  • - Sól i pieprz
  • - Granulowany czosnek

Kategoria: Potrawy z grilla

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować grillowane szparagi w boczku skomentowało 1 osób.

Pozostało 1500 znaków