Jak przygotować pieczonego łososia w cieście

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ryby
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 12.03.2015 / 09:42
  • Odsłony: 15 434
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

Niezgaszona

Do poradnika jak przygotować pieczonego łososia w cieście przypisano następujące tagi:

Ciasto francuskie i jego połączenie z łososiem i szpinakiem to ... bardzo prosty i wyjątkowo dobry pomysł na obiad. To w sumie całkiem niesamowite, że tak mała ilość składników i to do tego prostych potrafi nam stworzyć tak wspaniały kulinarny spektakl smaku. Sam łosoś jest już cenioną w smaku rybą jednak można wyciągnąć z łososia jeszcze więcej niż wam się wydaje. Pieczony łosoś, czyli tutaj łosoś w cieście francuskim będzie przykładem na to, że proste przepisy ale wykonane w przemyślany sposób z odpowiednio połączonymi składnikami dają nam smak, który będziemy pamiętać. Tutaj chyba można zaryzykować stwierdzenie, że jak raz spróbujesz, to będziesz taki pomysł na obiad zdecydowanie częściej wykorzystywał. No i jest tutaj także element zaskoczenia, gdyż ryba w cieście raczej większości z nas kojarzy się z pangą albo tilapią w panierce, co nie jest tragicznym daniem ale takie potrawy przechodzą bez echa.

Zafunduj sobie wyjątkowy pomysł na obiad z łososiem, ciastem francuskim i szpinakiem.

  • SKŁADNIKI

  • łosoś
  • sól
  • pieprz
  • szpinak
  • limonka
  • tymianek
  • ciasto francuskie

Kategoria: Ryby i owoce morza > Ryby

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować pieczonego łososia w cieście skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków