Jak przygotować rybę pieczoną w cieście półkruchym

Poradnik dodany przez: ogi100 01 May, 2012 - Ryby
16337 5

Ryba pieczona w cieście półkruchym to popisowe danie, które możecie przygotować praktycznie na każdą okazję. Podawana jest w sosie prowansalskim ze szpinakiem.

Składniki:

  • cebula
  • czosnek
  • olej
  • papryka
  • pomidor
  • cukier
  • białe półwytrawne wino
  • sól morka prowansalska
  • pieprz kolorowy
  • suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
  • ciasto półkruche
  • filety rybne
  • jajko
  • cukinia
  • szpinak

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak przygotować rybę pieczoną w cieście półkruchym przypisano następujące tagi:

piec ciasto ryba pieczona ryby i owoce morza w cieście półkruche

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować rybę pieczoną w cieście półkruchym skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...