Jak przygotować sajgonki w wegańskiej wersji

Poradnik dodany przez: jushyreny
2680 0

Sajgonki to danie szczególnie popularne w Chinach i Wietnamie. Lekkie i chrupiące, doskonale pasują jako przystawka lub finger food. Magazyn Slowly Veggie to kulinarny dwumiesięcznik, dla tych dla których ważny jest zdrowy styl życia. Znajdziecie w nim mnóstwo wegetariańskich i wegańskich przepisów oraz inspiracji. Proste składniki i łatwe przygotowanie proponowanych dań sprawiają, że SV jest doskonałym wyborem nie tylko dla wegetarian. Oferujemy świeżą i zdrową alternatywę w codziennym gotowaniu. Na naszym kanale pokazujemy nie tylko jak przygotowywać potrawy, ale także jak czerpać z tego radość. Przepisy pochodzą z naszego magazynu, a także ze strony internetowej www.slowlyveggie.pl Zapraszamy również na nasz profil na FB: www.fb.com/SlowlyVeggiePolska/ Oraz na profil na Instagramie: www.instagram.com/slowly_veggie_polska/

Takie sajgonki to idealny synonim zdrowych dań, a także w wielu wypadkach świetny pomysł na przystawkę, podczas imprezy czy wizyty gości bądź rodziny. Na pewno zasmakują każdemu bez względu na jego stosunek do wegańskich dań. Choć potrawy wegańskie nie cieszą się jeszcze taką popularnością w Polsce to z pewnością zaczyna być o nich coraz głośniej. Powstaje wiele restauracji o takiej tematyce, w których z pewnością znajdziemy takie sajgonki w takiej czy nieco zmienionej formie.
Przepis jest prosty, a składniki do niego potrzebne są dość łatwo dostępne i wcale nie wyssane z palca, tak jak to się zazwyczaj myśli o tego typu potrawach. Może nie jako codzienny obiad, ale od czasu do czasu takie sajgonki na prawdę przysłużą się naszemu zdrowiu.

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak przygotować sajgonki w wegańskiej wersji przypisano następujące tagi:

warzywa i owoce sajgonki zdrowe dania pomysł na przystawkę potrawy wegańskie finger foods

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować sajgonki w wegańskiej wersji skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...