Jak przygotować świeżą rybę na sushi

Poradnik dodany przez: smakiswiata 04 Feb, 2010 - Sushi
70331 4.5

Filetowanie okonia morskiego na sushi. Bardzo ważna jest świeżość ryby i oprócz samego filetowania i przygotowania ryby, podpowiemy jak sprawdzić jej świeżość. W końcu nic tak nie smakuje jak świeża rybka.

Składniki:

  • Okoń morski
  • Nóż
  • Deska do krojenia

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak przygotować świeżą rybę na sushi przypisano następujące tagi:

jedzenie ryby ryba sushi patroszenie okoń morski filetowanie filet okonia morskiego wypatroszyć

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować świeżą rybę na sushi skomentowało 3 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...