Jak przygotować tradycyjnego karpia w lekkiej panierce

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Potrawy świąteczne
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 13.12.2015 / 20:00
  • Odsłony: 6 007
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

01Hann

Do poradnika jak przygotować tradycyjnego karpia w lekkiej panierce przypisano następujące tagi:

Witajcie Kochani,

Dzisiaj kolejny prosty przepis na pyszne Święta - ryba w delikatnej panierce w małej ilości tłuszczu zapiekana w piekarniku.

Potrawy świąteczne mogą różnić się w zależności od regionu, czy też tradycji rodzinnej. Ale można powiedzieć, że w gruncie rzeczy wszystkie są bardzo podobne.

Panierka do ryby, którą stawiamy na stole może być różna. Jedni wolą lekką, drudzy bardziej grubą. Ale do rzeczy, jakie dania na święta? Tradycyjny karp to takie must have. Karp w panierce, którego zrobicie "po nowemu" może Wam się bardzo przydać.

Mam nadzieję, że dania świąteczne i przepisy , które Wam pokażę będą dla Was bardzo przydatne.

Muzyka: Kevin MacLeod: Deck the Halls – na licencji Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

Źródło: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100263

Wykonawca: http://incompetech.com/

Subskrybuj po więcej!

Szczegółowy przepis na blogu Domogród: http://kuchniatosztuka.blogspot.com/2015/12/karp-tradycyjny-najlepszy-w-lekkiej.html

Polub Domogród na facebooku: https://www.facebook.com/DomogrodPyszneprzepisy

Kategoria: Potrawy świąteczne

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować tradycyjnego karpia w lekkiej panierce skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków