Jak przygotować tradycyjnego karpia w lekkiej panierce

Poradnik dodany przez: 01Hann
7398 0

Witajcie Kochani,

Dzisiaj kolejny prosty przepis na pyszne Święta - ryba w delikatnej panierce w małej ilości tłuszczu zapiekana w piekarniku.

Potrawy świąteczne mogą różnić się w zależności od regionu, czy też tradycji rodzinnej. Ale można powiedzieć, że w gruncie rzeczy wszystkie są bardzo podobne.

Panierka do ryby, którą stawiamy na stole może być różna. Jedni wolą lekką, drudzy bardziej grubą. Ale do rzeczy, jakie dania na święta? Tradycyjny karp to takie must have. Karp w panierce, którego zrobicie "po nowemu" może Wam się bardzo przydać.

Mam nadzieję, że dania świąteczne i przepisy , które Wam pokażę będą dla Was bardzo przydatne.

Muzyka: Kevin MacLeod: Deck the Halls – na licencji Creative Commons Attribution (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

Źródło: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100263

Wykonawca: http://incompetech.com/

Subskrybuj po więcej!

Szczegółowy przepis na blogu Domogród: http://kuchniatosztuka.blogspot.com/2015/12/karp-tradycyjny-najlepszy-w-lekkiej.html

Polub Domogród na facebooku: https://www.facebook.com/DomogrodPyszneprzepisy

Do poradnika Jak przygotować tradycyjnego karpia w lekkiej panierce przypisano następujące tagi:

potrawy świąteczne panierka do ryby jakie dania na święta tradycyjny karp karp w panierce dania świąteczne przepisy

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować tradycyjnego karpia w lekkiej panierce skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...