Jak przygotować usmażyć mózg (kalafior z mięsem mielonym)

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wieprzowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 14.09.2015 / 12:30
  • Odsłony: 11 637
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

Mareczkowski

Do poradnika jak przygotować usmażyć mózg (kalafior z mięsem mielonym) przypisano następujące tagi:

Wieprzowina to wasze ulubione mięso? Chcecie poznać ciekawy i naprawdę oryginalny pomysł na niedzielny obiad? Zapraszam was do obejrzenia mojego filmu! Pokazuję w nim ciekawy przepis na mięso mielone. W moim wideo zaprezentowane jest jak zrobić kalafior faszerowany mięsem mielonym, czyli MÓZG. W filmie użyto 1 kalafior 500 gram mięsa mielonego wieprzowo-wołowego (przy większym kalafiorze więcej mięsa), przyprawy, jajko, bułka lub chleb, odrobinka mleka, jedna cebula. Piec pod przykryciem około 1h, 200 stopni grzanie dół, można pod koniec pieczenia zdjąć folię i włączyć termoobieg aby boczek się odpowiednio wypiekł, ale to sprawa indywidualna i dyskusyjna. Dania na halloween, to już nie problem, pokazuję wam pomysły na zaskakujący obiad. Zaproście znajomych i pochwalcie się swoją kreatywnością. Fantastyczny przepis na kalafior. W filmie pokazane jest wszystko, jak to wykonać, dlatego poświęćcie kilka minut i przekonajcie się jakie to proste. Nie zajmie wam to wiele czasu, a efekt będzie niesamowity!

Kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować usmażyć mózg (kalafior z mięsem mielonym) skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków