Jak przygotować wołowinę po tajsku

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wołowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 25.03.2014 / 17:00
  • Odsłony: 8 015
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Poradnik dodany przez:

Darko73

Boska kuchnia tajska jest boska i ... tajska. A kiedy mamy dobry przepis i dobre produkty to sami możemy delektować się świetnym smakiem różnych potraw prosto z kuchni orientalnej. Przepisy trudne nie sa ale trochę gorzej sprawa wygląda ze składnikami. Nie wszystko jest łatwo dostępne dlatego polecam posiłkować się stroną http://www.przepisychinskie.pl/ lub jakąś inną podobną. 

Danie orientalne niech będzie wyjątkowe, takie jak w oryginale. Nie zmieniajcie nic w przepisie za pierwszym razem. Potem to co innego ale pierwszy raz niech będzie taki jaki być powinien. Cudowny, wspaniały i lekko ostry  :)

To danie to pomysł na obiad, to coś na specjalną okazję to po prostu przepis prosto z Tajlandii. Wiadomo, że tylko nieliczni z was wykonają ten przepis. Ale Ci którzy się tego podejmą na bez dwóch zdań będą zadowoleni. No co, po prostu ekstra danie nam tutaj wychodzi i tyle. Tak przygotowanej wołowiny z ryżem na pewno nie jedliście. 

https://www.facebook.com/pages/Dziki-Chili/523529904327749 

  • SKŁADNIKI

  • Wołowina
  • Papryczka chili
  • Olej
  • Pasta Panang Curry Paste
  • Mleczko kokosowe
  • Sos rybny
  • Cukier palmowy
  • Liście kafiru
  • Ryż biały

Kategoria: Dania mięsne > Wołowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować wołowinę po tajsku skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków