Jak przygotować wołowinę z grzybami i pędami bambusa

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wołowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 18.09.2014 / 11:25
  • Odsłony: 11 927
  • Ocena: 3.00
  • Głosy: 1
  •  

Poradnik dodany przez:

Darko73

Do poradnika jak przygotować wołowinę z grzybami i pędami bambusa przypisano następujące tagi:

Nie ma to jak dobrze zrobione mięso w orientalnym stylu. My tutaj w Polsce wiemy jak przygotować wieprzowinę i z kurczakiem tez nam nieźle idzie ale mięso wołowe, przepisy związane z tym mięsem u nas trochę kuleją. A wołowinka jest pyszna ale trzeba ja odpowiednio przygotować. To nie jest tak, że można traktować ją jako lepsza wieprzowiną i używać jej w przepisach które stosujemy do mięsa wieprzowego. Tak, niektórzy ludzie tak robią a potem zdziwienie wielkie, że mięso wołowe, przepis który zrobili nie smakuje za dobrze. Wrzucie sobie na obiad wołowinę po chińsku z odpowiednimi przyprawami, wysilcie się aby znaleźć przyprawy (np. tutaj: http://www.przepisychinskie.pl/) i wtedy możecie oceniać wołowinę. Przepisy z takimi dodatkami dają świetny i orientalnie doskonały smak. 

Wołowina z grzybami i pędami bambusa jako obiadowa propozycja z zaskoczenia. Nikt w chacie u was się nie będzie spodziewał takiej akcji, więc tym bardziej warto się w taki kulinarny projekt zaangażować. Powodzenia i smacznego

Kategoria: Dania mięsne > Wołowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przygotować wołowinę z grzybami i pędami bambusa skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków