Jak przyrządzić pangę zapiekaną w cieście filo

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ryby
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 30.11.2008 / 11:00
  • Odsłony: 62 530
  • Ocena: 3.85
  • Głosy: 20
  •  

Poradnik dodany przez:

Leginek

Do poradnika jak przyrządzić pangę zapiekaną w cieście filo przypisano następujące tagi:

Prezentujemy przepis na przyrządzenie dania autorstwa Jacka i Marcina Drewa. Sama potrawa nadaje się na każdą rodzinną uroczystość.

  • SKŁADNIKI

  • masło, ser gorgonzola, wino białe, śmietana 34%, cebula, sól, pieprz, ryba panga, seler naciowy, pietruszka, czosnek, łosoś wędzony, jajko, ciasto filo, oliwa, koperek

Kategoria: Ryby i owoce morza > Ryby

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przyrządzić pangę zapiekaną w cieście filo skomentowało 17 osób.

Pozostało 1500 znaków
Zobacz więcej komentarzy