Jak przyrządzić pangę zapiekaną w cieście filo

Poradnik dodany przez: Leginek
69303 3.85

Prezentujemy przepis na przyrządzenie dania autorstwa Jacka i Marcina Drewa. Sama potrawa nadaje się na każdą rodzinną uroczystość.

Składniki:

  • masło
  • ser gorgonzola
  • wino białe
  • śmietana 34%
  • cebula
  • sól
  • pieprz
  • ryba panga
  • seler naciowy
  • pietruszka
  • czosnek
  • łosoś wędzony
  • jajko
  • ciasto filo
  • oliwa
  • koperek

Do poradnika Jak przyrządzić pangę zapiekaną w cieście filo przypisano następujące tagi:

kuchnia gotowanie przepis ryby owoce danie potrawa ryba panga filo łosoś morza

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przyrządzić pangę zapiekaną w cieście filo skomentowało 17 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...