Jak przyrządzić rybę w papilotach

Poradnik dodany przez: Amadeus Hotel
72233 4.71

W piątym odcinku eksperckiego poradnika, szef kuchni Piotr Rychlewski przedstawi sposób na przyrządzenie ryby w papilotach. Pieczenie w papilotach daje skoncentrowany smak. Nawet delikatny kawałek ryby pozostaje soczysty, a zużywa się przy tym minimalną ilość tłuszczu.

Składniki:

  • 1. Filety z ryby (200 g)
  • 2. Brokuły (50 g)
  • 3. Kalafior (50 g)
  • 4. Marchewka (50 g)
  • 5. Ogórek (50 g)
  • 6. Masło (10 g)
  • 7. Białe
  • wytrawne wino (10 ml)
  • 8. Pietruszka
  • koperek
  • 9. Sok z cytryny
  • 10. Sól
  • pieprz

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak przyrządzić rybę w papilotach przypisano następujące tagi:

kuchnia warzywa jedzenie obiad danie ryba amadeus papiloty filet

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przyrządzić rybę w papilotach skomentowało 6 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...