Jak przyrządzić rybę w papilotach

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ryby
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 11.10.2009 / 12:30
  • Odsłony: 71 867
  • Ocena: 4.71
  • Głosy: 14
  •  
Amadeus Hotel
Ekspert

Poradnik dodany przez:

Amadeus Hotel

Do poradnika jak przyrządzić rybę w papilotach przypisano następujące tagi:

W piątym odcinku eksperckiego poradnika, szef kuchni Piotr Rychlewski przedstawi sposób na przyrządzenie ryby w papilotach. Pieczenie w papilotach daje skoncentrowany smak. Nawet delikatny kawałek ryby pozostaje soczysty, a zużywa się przy tym minimalną ilość tłuszczu.

  • SKŁADNIKI

  • 1. Filety z ryby (200 g)
  • 2. Brokuły (50 g)
  • 3. Kalafior (50 g)
  • 4. Marchewka (50 g)
  • 5. Ogórek (50 g)
  • 6. Masło (10 g)
  • 7. Białe, wytrawne wino (10 ml)
  • 8. Pietruszka, koperek
  • 9. Sok z cytryny
  • 10. Sól, pieprz

Kategoria: Ryby i owoce morza > Ryby

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przyrządzić rybę w papilotach skomentowało 6 osób.

Pozostało 1500 znaków