Jak przyrządzić spaghetti a la matriciana

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ryż i makarony
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 20.09.2009 / 10:15
  • Odsłony: 92 552
  • Ocena: 4.93
  • Głosy: 30
  •  
Impresja
Ekspert

Poradnik dodany przez:

Impresja

Do poradnika jak przyrządzić spaghetti a la matriciana przypisano następujące tagi:

W drugim odcinku eksperckiego poradnika z udziałem Michała Maciejczyka, szefa kuchni w restauracji Impresja, przyrządzimy spaghetti a la matriciana. Sposoby jego podawania spaghetti są różne, jednak podstawę zawsze stanowi cienki makaron . O jego smaku zadecydują dodatki przyrządzone w formie sosu.

  • SKŁADNIKI

  • 1. Boczek wędzony lub parzony
  • 2. Pieprz, sól
  • 3. Starty ser
  • 4. Pieczarki
  • 5. Cebula
  • 6. Puszka pomidorów
  • 7. Białe wino
  • 8. Listek bazylii
  • 9. Oliwa z oliwek
  • 10. Makaron spaghetti

Kategoria: Ryż i makarony

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak przyrządzić spaghetti a la matriciana skomentowało 13 osób.

Pozostało 1500 znaków
Zobacz więcej komentarzy