Jak smażyć bekon w prawidłowy sposób

Znalazł: FinalFrontier
Źródło filmu: YouTube
44817 0

Robisz to źle! ... ale zaraz dowiesz się jak prawidłowo usmażyć bekon aby był idealny do kanapek.  Ale przede wszystkim ten sposób pokazuje jak zrobić bekon w piekarniku aby był chrupiący, płaski i po prostu diabelsko dobry. Jeżeli nie lubisz gorących lub tez zimnych plastrów bekonu dobrze usmażonego lub też wypieczonego to nie jesteś człowiekiem godnym zaufania :) A jeżeli nie próbowałeś jeszcze bekonu przygotowanego na chrupki sposób to nie wiem na co jeszcze czekać. To tak, jakby nie spróbować piwa, albo nie doświadczyć pocałunku albo nie uśmiechać się. Chrupki bekon to szczęście zawarte w plastrach. Zamiast pigułek powinno się osobom z depresją przygotowywać bekon. to lek na wszystko :)

A tak na serio to polecam ten sposób i ogólnie warto chrupać bekonik. I nie ma co się martwić o jakieś tam mityczne kalorie. Taka chwila przyjemności lepsza niż słodycze jest więc wywal wafelki i czekoladę i zajmij się bekonem. Smaż bekon w piekarniku, na patelni i w mikrofalówce. Wszędzie, zawsze, pysznie :)

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak smażyć bekon w prawidłowy sposób przypisano następujące tagi:

bekon wieprzowina angielskie śniadanie smażenie bekonu bekon w piekarniku chrupiący bekon chrupki bekon jak smażyć bekon plastry bekonu

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak smażyć bekon w prawidłowy sposób skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...