Jak smażyć bekon w prawidłowy sposób

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Wieprzowina
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 03.01.2014 / 13:08
  • Odsłony: 44 078
  • Ocena: 0.00
  • Głosy: 0
  •  

Źródło filmu: http://www.youtube.com/watch?v=g04YCgCte_c&feature

Znalazł: FinalFrontier

Do poradnika jak smażyć bekon w prawidłowy sposób przypisano następujące tagi:

Robisz to źle! ... ale zaraz dowiesz się jak prawidłowo usmażyć bekon aby był idealny do kanapek.  Ale przede wszystkim ten sposób pokazuje jak zrobić bekon w piekarniku aby był chrupiący, płaski i po prostu diabelsko dobry. Jeżeli nie lubisz gorących lub tez zimnych plastrów bekonu dobrze usmażonego lub też wypieczonego to nie jesteś człowiekiem godnym zaufania :) A jeżeli nie próbowałeś jeszcze bekonu przygotowanego na chrupki sposób to nie wiem na co jeszcze czekać. To tak, jakby nie spróbować piwa, albo nie doświadczyć pocałunku albo nie uśmiechać się. Chrupki bekon to szczęście zawarte w plastrach. Zamiast pigułek powinno się osobom z depresją przygotowywać bekon. to lek na wszystko :)

A tak na serio to polecam ten sposób i ogólnie warto chrupać bekonik. I nie ma co się martwić o jakieś tam mityczne kalorie. Taka chwila przyjemności lepsza niż słodycze jest więc wywal wafelki i czekoladę i zajmij się bekonem. Smaż bekon w piekarniku, na patelni i w mikrofalówce. Wszędzie, zawsze, pysznie :)

Kategoria: Dania mięsne > Wieprzowina

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak smażyć bekon w prawidłowy sposób skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków