Jak smażymy rydza

Poradnik dodany przez: Alexis1991 16 Sep, 2010 - Grzyby
126403 3.86

Grzybobranie i smażenie rydza. Nie każdy je zbiera a w końcu "Lepszy rydz niż nic" :) Tak naprawdę rydze to bardzo dobre grzyby. Trzeba tylko umieć je usmażyć. Zajmuje to trochę czasu (około 25 minut) ale warto.

Składniki:

  • Rydz
  • 1/3 Masła
  • Sól

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak smażymy rydza przypisano następujące tagi:

warzywa przygotowac owoce grzyb smażenie grzyby usmażyć rydz rydza rydze

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak smażymy rydza skomentowało 2 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...