Jak upiec dorsza z pomidorami i mozzarellą

Subskrybuj kategorię
Subskrybuj kategorię:
Ryby
Dodaj do ulubionych
Zgłoś film
  • Data dodania: 31.10.2013 / 15:30
  • Odsłony: 11 336
  • Ocena: 5.00
  • Głosy: 1
  •  

Poradnik dodany przez:

alf500

Do poradnika jak upiec dorsza z pomidorami i mozzarellą przypisano następujące tagi:

Pieczenie ryby w lekko włoskim stylu. Kiedy będziesz kiedyś zastanawiał się jaką rybę wybrać to na pewno przy okazji zastanowisz się jak przygotować daną rybkę. Wtedy przypomnij sobie ten przepis na dorsza. Zobaczysz jak przygotować dorsza w łatwy i przede wszystkim smaczny sposób. Jak smażyć filet z ryby aby się nie przypalił i aby też nie był zbyt "rozlazły". Pieczenie ryby i pieczenie dorsza z suszonymi pomidorami i mozzarellą nie sprawi Ci problemu a piątkowy obiad będzie mógł być czymś o niebo lepszym niż klasyczne kostki mintaja. W końcu filet z ryby zawsze będzie smaczniejszy od przetworzonej już wstępnie kostki rybnej. 

No ale przede wszystkim to nie ma co się bać przygotowania ryb. Pieczenie dorsza jest łatwe i nie zepsujesz tego dania. Po prostu trzymaj się przepisu a Ty i każdy kto spróbuje tak przygotowanej ryby będzie zachwycony. Tylko pamiętaj aby rybkę kupić z polecanego i sprawdzonego źródła. W końcu nieświeża ryba choćby nie wiem jak przygotowana nie będzie dobrze smakować.

  • SKŁADNIKI

  • świeży filet z dorsza
  • oliwa
  • pieprz
  • sól różowa
  • biała mozzarella
  • pomidory suszone w oleju lub oliwie

Kategoria: Ryby i owoce morza > Ryby

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak upiec dorsza z pomidorami i mozzarellą skomentowało 0 osób.

Pozostało 1500 znaków