Jak upiec kurczaka zagrodowego

Poradnik dodany przez: Dobromski
12550 0

Siemanko, witam w mojej kuchni, gdzie prezentuję Wam przepyszne pomysły na obiad! :)

W dzisiejszym odcinku zaprezentuję wam jak upiec kurczaka w całości i zrobić kurczaka faszerowanego.

Do wykonania mojego przepisu na kurczaka będę potrzebował: umyty drób, 4 łyżki masła, oliwa z oliwek, syrop trzcinowy, różowa sól normalna i gruboziarnista, pieprz, limonka, cytryna, tymianek, czosnek, cebula, natka pietruszki. Aby mój pieczony kurczak wyszedł idealnie przyda się również piekarnik z funkcją termoobiegu.

Sekret smaku kurczaka pieczonego w całości tkwi w tym, aby odpowiednio przyprawić drób. W tym pomyśle na obiad bardzo ważne jest również aby kurczak faszerowany piekł się odpowiednią ilość czasu. Zainteresowani? Nie zdradzę Wam więcej tutaj. :)

Zapraszam Was do obejrzenia filmu gdzie dokładnie przedstawiam cały przepis na kurczaka który mam nadzieję Wam zasmakuje. Zobaczcie, ruszajcie do kuchni i szykujcie tą pyszną potrawę, która jak mam nadzieję, zachwyci Waszą rodzinę. Do zobaczenia!

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak upiec kurczaka zagrodowego przypisano następujące tagi:

drób pomysł na obiad pieczony kurczak przepis na kurczaka kurczak faszerowany kurczak pieczony w całości

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak upiec kurczaka zagrodowego skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...