Smażenie jajek czyli jajka sadzone to przecież prościzna prawda? Ale co jeżeli chcemy usmażyć idealnie jajko aby ładnie weszło nam na kanapkę? No można kombinować. Ale po co skoro można wykorzystać cebulę? Nie tam żadne specjalne foremki albo specjalne patelnie. Zapomnij o tym badziewiu które zagraca Ci szafki i szuflady w kuchni. Łap za dużą cebulę i w kilka chwil będziesz miał idealnie zrobione jajko sadzone które ładnie wejdzie na kanapkę. No i takie smażenie jajek na patelni pozwala zmieścić więcej jajek i nie będą się one nam sklejać jak to zwykle bywa w przypadku zwykłego sposobu na smażenie jajek.
Ten poradnik to jeden z przykładów takich fajnych porad kulinarnych które ogólnie określane są mianem lifehack. Wiecie, takie szybkie, krótkie i proste porady które jednak się przydają i jak zaczniesz ich używać to będziesz się zastanawiać dlaczego wcześniej na to nie wpadłem lub wpadłam. Tak wiec zabierajcie swoje szanowne zadki do kuchni bo czas zrobić pyszne i idealne jajko na kanapkę