Jak usmażyć rybę - smażony dorsz

Poradnik dodany przez: alf500 21 Aug, 2014 - Ryby
24363 0

Przedstawiam przepis na dorsza. Jeżeli wybieracie rybę to już sama decyzja o przyrządzeniu ryby na obiad jest sukcesem. Ryby są zdrowe i powinniśmy ich więcej spożywać. A wybierając rybę omijajcie pangę. Nawet kiedy ma naprawdę atrakcyjna cenę to lepiej odpuścić. Każda inna rybka będzie lepsza, nawet mrożona. Na pewno wśród różnych gatunków ryb, warto polecić dorsza. To wspaniała ryba, która na pewno będzie wam smakować. Przyrządzanie ryb nie jest trudne ale wiele osób twierdzi inaczej. Jednak mając przepis bez problemu wykonacie świetne danie, które z pewnością będziecie chcieli powtórzyć. Smażenie ryby świeżej różni się od przyrządzania ryby mrożonej, więc jeżeli nie mieliście zbyt wiele doświadczeń ze świeżymi rybami, to oglądajcie uważnie. Sami się przekonacie, że przygotowanie wspaniałej ryby na restauracyjnym poziomie wcale nie jest takie trudne. 

Smażenie dorsza i uprzednie jego przygotowanie, czyli poradnik o tym jak zrobić wyjątkowy piątkowy obiad ze świeżej rybki. Smacznego.

Film znajduje się w:

Do poradnika Jak usmażyć rybę - smażony dorsz przypisano następujące tagi:

ryby smażenie ryb przepis na dorsza smażenie ryby świeżej smażenie dorsza przyrządzanie ryb

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak usmażyć rybę - smażony dorsz skomentowało 1 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...