Jak wykonać przepis żony Modesta Amaro - Hell's Kitchen

Poradnik dodany przez: konskaporcja
10022 0

Cześć! Lubicie dobrą kuchnię?

No przecież wiem, że lubicie! Inaczej nie trafilibyście tutaj szukając przepysznego pomysłu na obiad w wykonaniu najlepszych. W dzisiejszym odcinku mamy dla Was niesamowite przepisy szefa kuchni, które odbiły się wielkim echem po ich opublikowaniu w jednym z odcinków Hell's Kitchen. Zastanawiacie się, co takiego było w tych polędwicach wieprzowych, że trafiły na okładki gazet??? Otóż w jednym z odcinków pojawiła się nowa uczestniczka, z którą na wizji całował się Modest Amaro, a która okazała się być jego... żoną. Jakie to danie było warte tego zamieszania i czy naprawdę było go warte? Jeśli znany kucharz zachwycał się tym daniem i mówił, że smakuje jak u niego w domu, to wydaje nam się, że każdy z Was powinien tego spróbować! Zatem zapraszamy Was do naszego wideoporadnika, w którym pokażemy Wam ten niesamowity przepis na polędwiczki, spróbujcie sami!

Witajcie moi drodzy zjadacze chleba! Po dłuższej przerwie na kanale Konska Porcja chciałbym wam zaprezentować przepis na potrawę wykonana przez zonę Wojciecha Modesta Amaro - Karolinę w jednym z odcinków programu Hell's Kitchen. :) Zapraszam serdecznie do wspólnego gotowania!!! :)

Dajcie znać w komentarzach, jak Wam posmakowała Wam ta potrawa. Miód w gębie?;) Podzielcie się linkiem do tego filmu ze swoimi znajomymi, tak aby i Oni mogli zakosztować tego niesamowitego smaku i poczuć się jak mistrz gotowania, który je przepyszny, domowy posiłek. Wielkie dzięki za oglądanie naszego kanału i mamy wielką nadzieję, że jeszcze spotkamy się w przepastnym morzu wielkiej, internetowej sieci. Do zobaczenia!!! ;)

Do poradnika Jak wykonać przepis żony Modesta Amaro - Hell's Kitchen przypisano następujące tagi:

wieprzowina pomysł na obiad polędwica wieprzowa hell s kitchen przepisy na polędwiczki przepisy szefa kuchni

Skomentuj poradnik

Poradnik Jak wykonać przepis żony Modesta Amaro - Hell's Kitchen skomentowało 0 osób.

Awatar użytkownika
Pozostało 1500 znaków

Komentarze

Ładuję komentarze...